DATA I ŚNIADANIE II ŚNIADANIE OBIAD PODWIECZOREK
PONIEDZIAŁEK 01.10.18 PIECZYWO MIESZANE, MASŁO, POLĘDWICA DROBIOWA, POMIDOR, KAKAO JABŁKO ZUPA KOPERKOWA, NALEŚNIKI Z DŻEMEM, SOK MARWIT JABŁKOWY JOGURT OWOCOWY
WTOREK 02.10.18 PIECZYWO MIESZANE, MASŁO, SZYNKA DROBIOWA, OGÓREK KISZONY, HERBATA ŻURAWINOWA GALARETKA OWOCOWA ZUPA JARZYNOWA, KOTLET MIELONY, ZIEMNIAKI, FASOLKA SZPARAGOWA Z BUŁKĄ TARTĄ, KOMPOT BISZKOPTY, WODA Z SOKIEM MALINOWYM
ŚRODA  03.10.18 PIECZYWO MIESZANE, PASTA Z SZYNKI I SERA ŻÓŁTEGO, OGÓREK ŚWIEŻY, HERBATA BUDYŃ CZEKOLADOWY ZUPA SZPINAKOWA, RIZOTTO, KOMPOT BANAN
CZWARTEK  04.10.18 PIECZYWO MIESZANE, MASŁO, SZYNKA WIEPRZOWA, POMIDOR, KAWA INKA SZARLOTKA, HERBATA ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, SPAGHETTI, KOMPOT WAFLE RYŻOWE, WODA Z CYTRYNĄ
PIĄTEK  05.10.18 PIECZYWO MIESZANE, MASŁO, JAJKO GOTOWANE, PAPRYKA KOLOROWA, HERBATA MALINOWA PŁATKI NA MLEKU ZUPA GROCHOWA, SZNYCEL RYBNY, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z MARCHWI I PORA, SOK MARWIT JABŁKOWY JOGURT OWOCOWY

   
  

DATA I ŚNIADANIE II ŚNIADANIE OBIAD PODWIECZOREK
PONIEDZIAŁEK 08.10.18 PIECZYWO MIESZANE, MASŁO POWIDŁA ŚLIWKOWE, SEREK ALMETTE,OGÓREK ŚWIEŻY, MLEKO OWOC SEZONOWY ZUPA SZCZAWIOWA Z JAJKIEM, MAKARON Z TWAROGIEM I JOGURTEM NATURALNYM, SOK MARWIT JABŁKOWY JOGURT OWOCOWY
WTOREK 09.10.18 PIECZYWO MIESZANE, MASŁO, KIĘŁBASA WIEPRZOWA, POMIDOR, HERBATA CZEKOLADA NA GORĄCO, CHRUPKI KUKURYDZIANE ZUPA KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY, PULPETY WIEPRZOWE W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI, OGÓREK KONSERWOWY, KOMPOT HERBATNIKI MAŚLANE,              SOK MARCHWIOWO - OWOCOWY KUBUŚ
ŚRODA  10.10.18 PIECZYWO MIESZANE, POLĘDWICA DROBIOWA, OGÓREK KISZONY, HERBATA ŻURAWINOWA BUDYŃ ŚMIETANKOWY Z OWOCAMI ZUPA FASOLOWA, GULASZ WIEPRZOWY, KASZA JĘCZMIENNA,  SAŁATKA Z BURACZKÓW, KOMPOT JABŁKO
CZWARTEK  11.10.18 PIECZYWO MIESZANE, MASŁO  SZYNKA DROBIOWA POMIDOR, KAWA INKA WAFLE RYŻOWE, KOKTAJL MLECZNO - OWOCOWY KRUPNIK, KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY, ZIEMNIAKI, MIZERIA, KOMPOT PAŁECZKI KUKURYDZIANE WODA Z CYTRYNĄ
PIĄTEK  12.10.18 PIECZYWO MIESZANE, MASŁO,  PASTA Z TUŃCZYKA, OGÓREK KISZONY, HERBATA BISZKOPTY, KISIEL OWOCOWY BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY Z MAKARONEM, FILET RYBMY, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY I PAPRYKI, SOK MARWIT JABŁKOWY JOGURT OWOCOWY